Workshop om mer effektiva och hållbara lösningar för regional och gränsöverskridande kollektivtrafik i Blekinge

Vi vill härmed bjuda in dig och dina kollegor till en workshop på Blekinge Tekniska Högskola kl. 09.00-16.00 den 13:e februari 2018.

Den är arrangerad inom projektet INTERCONNECT där en viktig del är skapandet av en vision för ett kollektivtrafiksystem som kan erbjuda samhället nya och mer hållbara sätt att resa.

Denna workshop kommer företrädesvis hållas på svenska med föredrag på engelska.

I linje med de frågor som är prioriterade i Blekinge så kommer diskussionen utgå från förnybar energi till transporter, gränsöverskridande biljettlösningar och hur vi skapar ökat värde i kollektivtrafiken.

Regionala mobilitetsintressenter är inbjudna för att tillsammans via en vetenskapligt baserad planeringsmetod skissa fram mer effektiva och hållbara lösningar för regional och gränsöverskridande kollektivtrafik i Blekinge. Resultaten förväntas bli användbara i er organisation, samt för andra intressenter i Blekinge och angränsande regioner.

Denna workshop är en av fem inom INTERCONNECT  och resultaten från varje workshop kommer bli analyserade, sammanställda och kommunicerade tillbaka till regionala mobilitetsintressenter. Vi hoppas att ni har möjligheten att delta på denna workshop och medverka till att den blir framgångsrik genom att bidra med kunskap och idéer.

Deltagandet är gratis och inkluderar lunch och fika. Vänligen anmäl er senast den 30 januari 2018 via denna länk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhZJBs8neGhXQojlDbMurh3CCdolnJ3Oz5kbFto3nzpCPimQ/viewform

Ytterligare detaljer kommer meddelas efter anmälan.

Hör av er till henrik.ny@bth.se om ni har frågor.

By | 2018-01-03T03:18:44+00:00 January 3rd, 2018|News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment